12 maaliskuuta 2022

Ensimmäiset vaihtokortit

Viime aikoina olen innostunut uudestaan kaikenlaisesta askartelemisesta ja päätinkin alkaa pitämään blogia. Blogin tarkoitus on ainakin aluksi toimia päiväkirjamaisena muistona siitä, mitä olen saanut aikaiseksi. 

Minulla on palava halu osallistua kaikenlaisiin vaihtoihin. Vaihtoja varten on mielestäni kiva olla olemassa blogi, että vaihtoparien ja muidenkin on helppo seurata tekeleitäni ja mitä saan vaihdossa. Lisäksi kaikki ihanat luomukset tallentuvat tänne netin syövereihin ja kaikki voivat niitä ihailla.

Ensimmäisen vaihdon löysin Oletko koskaan tehnyt korttia.. -haasteblogista. Ensimmäisenä haasteenani toteutan kolmen Moo-korttikokonaisuuden. Moo korteista voit lukea lisää OKTK:n blogista. Itse en ole koskaan tehnyt näitä, enkä kyllä paljon muitakaan kortteja.


Nämä kortit tulen antamaan vaihdossa. Pohjana toimii pahvi pakastepizzalaatikosta leikattua pahvia, johon ensin laitoin ohuen kerrokse gezzoa. Gezzon päälle tuputtelin meikkisienellä 3 erisävyistä akryylimaalia. Leimasin kortteihin punaisella ja mustalla ja tulostin sanat DON'T BE AFRAID. Hämähäkin kuvat on leikattu kirjasta Suomalainen luonto - Kotimaan maisema lähikuvassa. Korttien reunat olen kiertänyt kultatussilla.

Olen tässä melkein viikon verran parannellut itseäni koronasta. Tauti on ollut niin vaihteleva, että askartelu on sopinut hyvin aktiviteetiksi, koska en ole jaksanut  kauaa olla ylhäällä. Aina liimannut jotain ja nukkumaan.. maalannut jotain ja nukkumaan.. On ehtinyt liimat ja maalit kuivua. Haasteeseen ehtii muuten vielä osallistua 28.3 asti Facebookissa tai OKTK:n blogissa.

4 kommenttia:

 1. Hienot kortit (vaikka inhoankin hämähäkkejä 🙈)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietinkin, että uskaltaako laittaa vaihtokortteihin hämähäkkejä, mutta en vaan saanut sommiteltua kortteihin muuta, kun aivot oli päätyneet tähän. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tää moo-koko yllätti mut, kun aloin tekemään. Ne on _niin_ pieniä, että piti moneen kertaan tarkistaa, että teenkö muka oikeankokoiset. Enkä vieläkään luota itseeni, ku ovat niin pikkuruiset.

   Poista